Onderzoeksbankrollen: advies

Behandeltafelpapier moet prettig aanvoelen om op te liggen, maar stevig genoeg zijn om niet te scheuren terwijl de patiënt behandelt wordt. Ook wilt u niet dat het papier aan de huid blijft plakken.

Welke soorten behandeltafel papier zijn er.

2-laags onderzoekspapier heeft een betere, sterkte en hogere comfort dan 1-laags onderzoeksbankpapier. Ook kan 2-laags behandeltafel papier meer absorberen. Papieren onderzoeksbankrollen beschermen uw onderzoeksbank, tafel of stoel, maar ook de kleding van uw klant. Een hygiënische oplossing!

Onderzoeksbankrollen zijn geperforeerd zodat ze eenvoudig af te scheuren zijn na gebruik. De volgende patiënt kunt u zo weer een schone behandeltafel bieden. Het onderzoektafelpapier beschermt uw behandelplek tegen vlekken en voorkomt kruisbesmetting van bacteriën naar andere patiënten of de behandelaar.

Lengte en breedte van onderzoeksbankpapier

De breedte van de behandelpapier rollen loopt uiteen van 38 cm tot 60 cm breed. De gangbare breedtemaat van de behandeltafels zelf ligt in de range van 60 tot 80 cm. De lengte van de behandeltafels zijn meestal 200 cm. Kies niet een te smalle rol voor uw tafel, zo houdt u uw behandetafel hygiënisch schoon.

Hoe gebruikt u behandeltafel papier:

Gebruik na het behandelen van een cliënt een nieuw stuk onderzoekbankspapier door het op de gewenste lengte van de papierrol af te scheuren. U kunt de behandeltafelpapier rol plaatsen in een houder die u aan de onderzoeksbank of muur kunt bevestigen. Na de behandeling of massage kunt u het behandeltafel papier gemakkelijk afscheuren en weggooien.
Onderzoeksbankpapier wordt gebruikt bij huisartsen, massagetafels, fysiotherapeuten, schoonheidssalons en pedicures.

Naast onderzoekstafelpapier bent u bij Schoononline ook aan het juiste adres voor allerlei andere soorten hygienepapier zoals handdoekrollen en en toiletpapier.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.