Poetsrol dispenser: advies

Een poetroldispenser in de werkplaats is een must. Op veel werkplekken is het handig een poetsrol bij de hand te hebben. Het poetspapier houdt de werkplek en gereedschappen hygiënisch schoon. Plaats daarom een poetsroldispenser op de werkvloer. Poetsrol dispensers zijn er in verschillende soorten. Poetsrol dispensers die gemonteerd worden aan de muur zijn: wandhouders, maxi centerfeed dispensers, combirol dispensers en toppack dispensers. Deze dispensers zijn geschikt voor grote poetsrollen, zodat u niet snel zonder poetspapier zit. De Toppack dispensers zijn juist geschikt voor gevouwen poetspapier velletjes.

Mobiele poetsrol dispenser

Voor klussen waarbij de poetsrol veelvuldig nodig is tijdens de werkzaamheden, zijn er mobiele poetsroldispenser oplossingen, de zogenaamde vloerstandaard. Een vloerstandaard kan eenvoudig verreden of getild worden naar de plek waar gewerkt wordt. Kies bij plaatsing van een poetsrol in een omgeving waar veel spetters, vuil of stof vrijkomt voor een dispenser met een kap. De kap beschermt de poetsrol dan tegen vuil en vocht, zodat het poetspapier schoon blijft.

Naast een breed assortiment poetsroldispensers bent u bij Schoononline ook aan het juiste adres voor onder andere handdoek dispensers, toiletrolhouders en zeepdispensers.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.