Luchtverfrissing zonder batterijen: advies

De passieve luchtverfrisser werkt niet op batterijen, maar maakt gebruik van de normale luchtstroom in een ruimte om zijn geur te verspreiden. De passieve luchtverfrisser is uiterst milieuvriendelijk en even effectief als een automatische luchtverfrisser. Ons assortiment bevat de volgende passieve luchtverfrissers; De V-Fresh, V-Air en de Tork Airfreshener Tab. Passieve luchtverfrissers zijn uiterst effectief, hebben geen elektriciteit nodig en zijn vrij van oplosmiddelen, HFC's en drijfgassen. Doordat de geur niet in een olie ligt opgeslagen, maar in een harde vorm, laat de passieve luchtverfrisser geen vettig residu neerdwarrelen in de ruimte. Hierdoor blijft de ruimte langer schoon.

V-Air passieve luchtverfrisser:
De V-Air luchtverfrisser biedt keuze uit 5 verschillende geuren die tot wel 60 dagen meegaan per vulling. Een V-Air luchtverfrissings dispenser is geschikt voor een maximale oppervlak van 170m3, maar u kunt voor grotere ruimtes natuurlijk altijd meer dan 1 dispenser ophangen.

V-Fresh luchtverfrisser disc:
De V-Fresh passieve luchtverfrisser (afmeting 10 x 7,7 cm) kan op ieder hard en glad oppervlak worden vastgeplakt middels de geïntegreerde zuignap. Wel 30 dagen lang verfrist de V-Fresh de lucht in een ruimte. Tevens neutraliseert de V-Fresh nare geuren door gebruik van micro poreus materiaal. Hij is verkrijgbaar in 5 prettige geuren.

Tork Airfreshener Tab:
De Tork Air Freshener Tabs geven de sanitaire ruimte 4 weken een frisse geur. Ze zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk monteerbaar in de discrete en compacte dispenser. Ook zijn de tabs heel goed los te bevestigen door ze bijvoorbeeld aan een buis te hangen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur
contactformulier
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.