Babycare: advies

Complete lijn professionele babycare producten bestaande uit een opklapbare baby verschoontafel, voetbediende luieremmer en stapelbare horeca kinderstoel. Ideaal in iedere toiletruimte, verschoningsruimte, horeca, pretpark, ziekenhuis of kinderdagverblijf. Deze Babycare producten zijn gemaakt voor intensief gebruik in high traffic locaties. Overal waar ouders en kinderen een welkome gast zijn, bieden de opklapbare baby aankleedtafel, de stapelbare kinderstoel en de voetbediende luieremmer u een robuuste, hygiënische en veilige oplossing voor het verschonen en zitten van jonge kinderen.

De opklapbare baby verschoontafel is van stevig wit kunststof en zowel beschikbaar in een horizontale als een verticale opklapbare uitvoering. Hij kan op ieder toilet tegen de muur weggeklapt worden. Hij steekt dan slechts 10 cm uit vanaf de muur. De inklapbare baby verschoontafel is bestemd voor wandmontage en voldoet aan alle veiligeheids eisen. De opklapbare commode is geschikt voor gebruik tot 30 kilo. Geen andere baby aankleedtafel biedt u deze mogelijkheden. De opklapbare verschoontafel is er niet alleen in de kleur wit, hij is ook leverbaar in de kleur graniet (een lichtgrijs-achtige kleur). De levertijd voor een graniet kleur Babyminder is altijd 4 weken, deze kleur hebben wij niet op voorraad. Neem contact met ons op als u een grijze kleur Babyminder verschoontafel wilt bestellen.

Bij een baby verschoontafel hoort ook een goede en reukloze oplossing voor de vieze luiers. De Nappyminder voetbediende luieremmer heeft een speciale trommel ingang, waardoor er nooit in de luieremmer gekeken wordt en de nare luier luchtjes zoveel mogelijk in de luieremmer gehouden worden. De luieremmer kan met de voetpedaal geopend worden zodat de luier in de trommel gegooid kan worden. Na het loslaten van de voetpedaal, draait de trommel door en valt de luier in de luieremmer. Deze luieremmer heeft een capaciteit van 50 liter inhoud.

De stapelbare horeca kinderstoelen zijn fraai vormgegeven in een lichte of een donkere houtkleur. Opgestapeld nemen ze weinig plaats in. Het kind kan veilig en prettig zitten in deze gecertificeerde kinderstoel. De kinderstoel is met een doekje zeer eenvoudig af te nemen en heeft geen hoekjes of randjes waar etensresten in blijven zitten.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.