Automatische luchtverfrissers: advies

Ons aanbod bevat de volgende merken automatische luchtverfrissers en navullingen:
- Airoma automatische luchtverfrisser
- Tork Aerosol automatische luchtverfrisser
- Kimberly Clark automatische luchtverfrisser
- Omniscent continue luchtverfrisser voor grote ruimtes

Een automatische luchtverfrisser is de meest gangbare luchtverfrisser. Hij is overal inzetbaar en is geheel naar wens te programmeren. Zo kunt u instellen op welke dagen hij moet spuiten en welke niet, om de hoeveel tijd hij moet spuiten en binnen welke openingstijden hij moet spuiten op een dag. De automatische luchtverfrisser werkt dus alleen op de momenten dat u het wenst en zo voorkomt u verspilling. Alle automatische luchtverfrissers werken met behulp van batterijen en geven zelf aan wanneer batterij en/of vulling vervangen moet worden middels een indicatie-signaal, meestal een lampje.

U kunt ons aanbod automatische luchtverfrissers eenvoudig filteren op merknaam, op luchtverfrisser systeem naam en op inhoud van de luchtverfrissing navulling.

Airoma automatische luchtverfrisser:
De Airoma automatische luchtverfrisser werkt effectief tegen nare geuren en heeft een uitgebreide range navullingen. Deze luchtverfrisser is er in 2 maten: -de compacte Micro Airoma met navullingen van 100ml, geschikt voor ruimtes tot 100m3, -en de standaard Airoma met navullingen van 270 ml, geschikt voor ruimtes tot 200m3. Beiden formaten navullingen zijn goed voor 3000 verstuivingen per flacon. De spuitmomenten van de dispenser zijn instelbaar, zodat u per jaar 6 tot 12 refills nodig heeft, afhankelijk van de frequentie van ingestelde spuit momenten. De Airoma 270 ml navullingen zijn ook geschikt in heel veel andere gangbare automatische luchtverfrissers, zoals de Microburst dispensers, de Kimberly Clark dispensers en de TC (Technical Concept) dispensers.

Tork Automatische luchtverfrisser:
De Tork Airfreshener Aerosol en de Tork Elevatiën zijn automatische luchtverfrisser, die met 1 refill een ruimte tot wel 90 dagen fris kan laten ruiken. De refills zijn in beiden Tork luchtverfrissers te gebruiken en u kunt de navullingen eenvoudig verwisselen. Er is keuze uit drie prettige geuren; citrus, fruit en floral. Ook is er eem mixed navullingsverpakking, zodat u afwisselend van alle drie de geuren kunt genieten.

Kimberly Clark automatische luchtverfrisser:
De Aquarius Aircare is het nieuwste model programmeerbare luchtverfrisser van Kimberly Clark. De Aquarius Aircare is geschikt voor ruimtes tot 90m³. Deze elektrische luchtverfrisser is volledig instelbaar naar uw eigen wensen en gebruikstijden. Hij werkt op batterijen en kan overal worden geplaatst. Als navulling voor de Aquarius Aircare zijn de 300 ml Aquarius Aircare navullingflacons geschikt. Deze zijn er in vijf verschillende prettige geuren van 6 x 300ml en een mixed geuren verpakking van 5 x 300ml. De Kimberly clark professional luchtverfrissings navullingen van 310ml zijn geschikt als vulling voor de voormalige Ripple en de Aqua luchtverfrissers. De Ripple en Aqua luchtverfrisserdispensers zijn door Kimberly Clarck uit hun assortiment gehaald. De 310 ml professional navullingen blijven nog wel te koop. De 310 ml flacon heeft echter een wijziging ondergaan. Voorheen had de 301ml flacon een witte pompdop. Deze is echter vervangen door een grijs pomp-tuitje. Voordat u de 310ml navulling in de Ripple of Aqua dispenser plaatst dient u eerst het blauwe stripje van de flacon te verwijderen. Ook adviseren wij u voor plaatsing eerst het grijze pomp-tuitje 3 maal in te drukken.

De Omniscent geurverspreidings unit is uniek in zijn mogelijkheid om continue en consequent een prettige geur te verspreiden in grote binnenruimtes. De mate en intensiteit van de geurverspreiding is geheel controleerbaar. Een unit is geschikt voor een ruimte tot 500 m3. De lijn van Omniscent geuren is uitgebreid en gecreëerd op basis van natuurlijke essentiele olieen uit hout, fruit, kruiden en bloemen.

De Omniscent verspreidt zijn geur op de volgende wijze:
1. De keramische plaat wordt gevuld met de gekozen geurende olie.
2. Het verwarmingselement verwarmt de cartridge naar de juiste temperatuur om de geurende olie te laten "verdampen".
3. De ingebouwde fan verspreidt de geurmoleculen door de hele ruimte.
Omdat de moleculen warm zijn dragen ze eenvoudig heel de ruimte door middels de natuurlijke luchtcirculatie in de ruimte.
4. De Omniscent kan ingesteld worden op de mate van geur intensiteit. Deze keuze beïnvloedt hoelang de fan en het verwarmingselement per uur aan staan. Deze setting bepaalt ook de levensduur van de cartridge. Deze is maximaal 30 dagen bij de setting LOW.

Settings: activiteit van de fan en heater per uur:
LOW: 15 minuten on / 45 minutes off
MED: 30 minutes on / 30 minutes off
HI: 50 minutes on / 10 minutes off

Omdat de geurende olie gemaakt is met speciaal geselecteerde langdurige krachtige geuren, blijft de Omniscent ook zijn geur verspreiden als de fan en verwarmingselement uit staan. Dus elke keer als de Omniscent aan gaat, is dit slechts om de geur een boost te geven.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.