Reinigingsmiddelen: advies

Naast ons zeer uitgebreide assortiment aan schoonmaakgereedschappen kunt u ook bij ons terecht voor professionele reinigingsmiddelen. Wij bieden u professionele schoonmaakmiddelen zoals allesreinigers, vloerreinigers, keukenreiniger, sanitairreiniger, glasreiniger en een krachtige ontvetter.

Dosering van reinigingsmiddelen: Breng de reinigingsmiddelen vanuit de sprayflacons aan op een pluisvrije en schone schoonmaakdoek om overdosering te voorkomen. 2 x sprayen is goed voor het reinigen van circa 1 m2 waterbestendig oppervlak dat normaal vervuild is. Een vloerreiniger en allesreiniger kunt u in een (mop)emmer met water doseren. Verdun 25 ml reinigingsmiddel per 1 liter water in een emmer. Bij overdosering wordt de vloer glad.

Effectiviteit professionele van schoonmaakmiddelen Warm water heeft geen invloed op de effectiviteit van de schoonmaakmiddelen. U kunt ze dus ook doseren in koud water. Na het reinigen neemt u het oppervlak af en u ziet een schoon en streeploos resultaat. Bij een vloerreiniger is afnemen of naspoelen niet nodig. Wees zuinig in gebruik, dit voorkomt residuvorming. Zorg bij sprayflacons altijd voor een schone werkdoek. Kies hierbij voor wasbare doeken of disposable sopdoeken. Gebruik altijd een vaste kleur sopdoek per ruimte. Dit werkt hygiënisch.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.