Luchtreiniging: advies

Luchtreiniging is een effectief middel tegen sick building syndroom, verlichting bij hooikoorts en andere allergien. Door een opeenstapeling van ziektekiemen, schimmels, fijnstof, allergenen (zoals huisstofmijt en pollen), slechte geuren en andere ongewenste vervuiling wordt de gezondheid van werknemers, bewoners en bezoekers van uw gebouw aangetast. Niet alle oppervlakken kunnen via gewone reiniging voldoende behandeld worden. Sommige zijn te moeilijk toegankelijk (plafonds, luchtkanalen) en andere kunnen onvoldoende frequent gereinigd worden (tapijt, gordijnen, radiatoren). Daarom is de Pronano ultrasone vernevelaar ontwikkeld die ALLE oppervlakken en de lucht in uw gebouw permanent reinigt met de Synbio® technologie. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft 30% van alle gebouwen last van het Sick Building Syndrome. Bekijk snel wat onze Pronano vernevelaar voor u kan betekenen in de strijd tegen virussen, bacterien en allergenen.

Heeft u overlast van nare geuren, dan is de prozone unit uw oplossing. De Prozone unit breekt daadwerkelijk nare geuren af in tegenstelling tot een luchtverfrisser die nare geuren alleen maskeert met een lekkere geur. De Prozone unit bootst het natuurlijke proces na waarbij ozon gemaakt wordt. De geproduceerde ozon vernietigt micro-organismen waarmee het in contact komt en breekt zo de vieze lucht af.
De Prozone luchtverfrisser of eigenlijk luchtbehandelingsunit, rekent definitief af met geuroverlast door urine, oud zweet, rook en hondengeur.

Omdat ozon een gasvorm is, bereikt het de kleinste hoekjes en gaatjes. Het proces laat geen chemische residu achter; de overtollige ozon vormt zich automatisch om naar zuurstof binnen een korte tijd.

Een Prozone kan 150m3 lucht behandelen. In grotere ruimtes adviseren wij u meerdere Prozones op te hangen. De Unit heeft vele programmeringsmogelijkheden en kan op uw eigen voorkeurstijden zijn werk doen of juist uit staan.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.