Dispensers: advies

Wij bieden een breed en divers assortiment dispensers, zoals zeepdispensers, Tork dispensers, desinfectie dispensers, luchtverfrisser dispensers en poetsroldispensers. Onze dispensers zijn stuk voor stuk van topmerken: Tork, Kimberly-Clark en Euro Products Quartz en Pearl lijn.

Alle dispensers in ons assortiment zijn uiterst geschikt voor het gebruik in 'away from home locaties' en kunnen dan ook tegen een stootje. Ze hebben een modern en elegant design waarbij aspecten als hygiëne en gebruiksgemak voorop staan. De meeste varianten hebben kijkvensters waardoor je snel ziet of ze moeten worden bijgevuld. Voor extra hygiëne worden ze gemaakt uit 1 stuk, zodat er geen vuil in naden kan blijven zitten en zijn afsluitbaar met een sleuteltje om diefstal van rollen te voorkomen.

Kies voor een totaal look met een dispenserlijn

Ons advies is om uw toiletpapier dispenser, handdoek dispenser en zeepdispenser in hetzelfde design te kopen. Voor een bijpassende afvalbak kunt u ook bij ons terecht. Voor een verzorgde uitstraling van uw toiletruimtes kiest u voor een identieke lijn. U heeft de keuze uit diverse materialen, designs en merken.

Non Touch dispensers voor hygiëne kritische werkplekken

Op werkplekken waar hygiëne uiterst belangrijk is, wil je overdracht van bacteriën tot een minimum beperken. Plaatsen die veelvuldig worden aangeraakt door diverse personen zoals deurkrukken of dispensers kunnen als een doorgeefluik voor bacteriën fungeren. Kies dan voor een dispenser met pompbeugel bediening of sensor bediening. Touchless dispensers en pompbeugeldispensers voorkomen dat de gebruiker met zijn handen aan de dispenser hoeft te zitten.

Bij een papier dispenser kunt u kiezen voor vel voor vel uitgave. Hierdoor hangt er altijd maar één velletje klaar en worden de rest van de velletjes en de dispenser zelf niet aangeraakt door de gebruiker.

Keuzehulp voor de juiste wandhouder

Bij elke dispenser vindt u onderaan op de productpagina in één oogopslag terug welke vullingen erin passen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om eenvoudig te filteren op type materiaal en kleur zodat u precies het exemplaar kunt vinden waarnaar u op zoek bent. De meeste dispensers worden gemaakt van hard ABS kunststof, maar ze zijn ook beschikbaar in de materialen aluminium, metaal en RVS.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.