Disposables: advies

  Wij verkopen een breed scala aan disposables; bezoekersjassen, coveralls, schorten, mouwovertrekken, baretten, mondmaskers, haarnetjes, patientenservetten etcetera. Disposables zijn een verzamelnaam voor wegwerp producten die de werkomgeving hygiënisch schoon houden, bijdrage aan een steriele omgeving en product, drager of patiënt beschermen tegen vuil en bacteriën.

  Het is belangrijk dat u disposable beschermingsmidelen koopt die goedgekeurd zijn voor de Europese markt en zodoende dus het bekende CE logo mogen dragen op de verpakking.

  Op dit moment krijgen wij veel vragen over mondkapjes en mondmaskers. De termen FFP masker en chirurgisch mondmasker worden veel gebruikt. Graag leggen wij u hier het verschil tussen deze 2 soorten mondmaskers uit. Chirurgische mondmaskers zijn de 3-laags non woven mondneusmaskers welke met een touwtje om de oren wordt vastgehouden op het gezicht. De belangrijkste reden voor het dragen van een chirurgisch of 3-laags non woven mondmasker is om mensen in uw directe omgeving te beschermen tegen mogelijke besmetting door de drager van het mondmasker. Omdat dit type mondmasker niet volledig aansluit op het gezicht blijft er een risico dat de drager alsnog besmet wordt. Dit omdat het coronavirus zicht door de lucht verspreidt via kleine druppeltjes.

  FFP mondmaskers hebben een cup vorm en een sluitende pasvorm op het gezicht. Ze beschermen de drager tegen het inademen van besmette partikels die door de lucht verspreid worden. Door deze goed afsluitende pasvorm is de kans op “lekkage” aan de zijkant van het masker veel lager dan bij de chirurgische mondmaskers. FFP mondmaskers vallen onder de richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

  Ook verkopen wij disposable wandhouders die als uitgifte punt dienen voor de disposables.

  Alle prijzen zijn exclusief BTW

  Onze contactgegevens

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

  085-8223090
  9.00 - 17.00 uur
  verkoop@schoononline.nl
  9.00 - 18.00 uur

  Betaalmogelijkheden

  Betrouwbare partijen

  Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

  Nieuwsbrief

  En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

  * Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.