Werkhandschoenen: advies

  • De Ansell® Hyflex Foam; is een palm gecoate handschoen van schuimnitril met een nylon voering en elastisch manchet en is geschikt voor nauwkeurige assemblage en algemene manipulatie.

  • De Ansell® Hyflex; is een palm gecoate handschoen van polyurethaan met een nylon voering en elastisch manchet. De handschoenen zijn ontworpen voor lichte en delicate werkzaamheden in een droge omgeving waarvoor een maximale vingergevoeligheid nodig is. De handschoen beschermt ook de producten tegen partikeltjes afkomstig van de handschoenen en onderlinge contaminatie van de producten.

  • De Ansell® Sol-Vex; is een chemisch bestendige handschoen voor uiteenlopende toepassingen onder natte of droge omstandigheden waar chemische weerstand essentiëel is. De Ansell® Easy Flex; is een ¾ nitril gecoate handschoen met interlock katoen voering en tricot manchet. Hij is koel, comfortabel en biedt een goede greep op gladde voorwerpen.

  • De Ansell® Hylite; heeft een nitrillaag op een 100% katoenen interlock voering, is uiterst soepel met een goede mechanische weerstand en afstoting van olie. Hij is siliconenvrij en antistatisch volgens EN 1149.

  • De Ansell® Universal Plus; deze handschoen is vervaardigt uit 100% natuurrubber en heeft een uitstekende gevoeligheid en grote treksterkte. De Ansell® Universal Plus is speciaal behandeld om de kans op allergische reacties bij de drager te verminderen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.