Desinfectie oppervlaktes: advies

CMT biedt een uitgebreid assortiment alcoholsprays en desinfecterende alcoholdoekjes, geschikt voor het desinfecteren van oppervlaktes en gereedschappen. Allen voldoen aan de strenge eisen die in een medische- of voedselverwerkende omgeving zijn gesteld.

De CMT desinfecterende producten mogen als één van de weinige merken de naam "desinfectiemiddel" gebruiken. Alle CMT desinfectie producten zijn namelijk goedgekeurd door College Toelating Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden en hebben een toelatingsnummer verkregen. Tevens zijn de CMT desinfectie producten goedgekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit (staatscourant nr 17999). Met een CMT desinfectie product voldoet u dus aan alle eisen die gesteld worden aan desinfectie en voorkomt u besmetting of verspreiding van bacteriën.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.