Dameshygiene: advies

Voor het hygienisch en geurloos wegwerpen van damesverband verkopen wij damesverbandcontainers en diverse handige accessoires;
- de Femcare damesverband container is uniek is zijn soort vanwege gebruik van de toegevoegde antibacteriële stof Biomaster. Waardoor bacterieën en ziektekiemen niet groeien in en op de femcare dameshygienebak. De Femcare is zowel leverbaar met voetpedaal bediening als een touchless versie die middels een sensor geopend kan worden.
- de handzame Tork afvalbakjes met deksel in de kleuren wit en zwart zijn geschikt voor het weggooien van damesverband in kleinere ruimtes
- damesverband wegwerpzakjes met bijpassende dispenser, houden nare geuren en bacterieen in het zakje en voorkomen een uitgroei van bacterieen in de afvalbak zelf.
- unieke Biosan geurmaskeerzakjes kunnen onderin iedere dameshygienebak of luieremmer geplaatst en maskeren nare geurtjes en vernietigen bacteriën en ziektekiemen.
- unieke antibacteriële afvalzakken zijn er beschikbaar voor in de damesverbandcontainer, welke een bacteriedodende en geurmaskerende werking hebben.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.