Werkhandschoenen: advies

M-Safe handschoenen bieden een hoge kwaliteit handschoenen tegen een goede prijs. Onder het merk M-Safe vindt u nitrilonderzoekshandschoenen, latex onderzoekshandschoenen, vinyl onderzoekshandschoenen, koudebestendige werkhandschoenen en industriële foam werkhandschoenen.

De M-Safe Industrial Foam handschoen heeft EN normering 388, een norm voor mechanische risico's. De code achter het EN 388 nummer geeft de mate aan waarin de M-Safe handschoen bescherming biedt tegen deze mechanische risico's zoals schuurweerstand, snijweerstand, scheurweerstand en perforatie.

De M-Safe Coldgrip handschoenen voldoen aan de normering EN 511 voor koude risico's. De 3 cijferige code achter het EN 511 nummer geeft per koude bron weer wat de mate van bescherming is tegen verschillende types kou; geleidingskoude, contactkoude en waterpenetratie.

De M-Safe onderzoekshandschoenen van nitril, vinyl of latex zijn allen goedgekeurd voor gebruik in voedselverwerkende omgevingen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.