Werkkleding: advies

M-Wear is een hoogwaardig merk dat functionele werkkleding maakt waarbij prijs-kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Wij hebben een selectie uit het uitgebreide assortiment M-Wear werkkleding online staan; een pilotjack, parka, bodywarmers en werkbroek. De keuze in kleuren en maten van deze werkkleding is ruim. Zoekt u een ander M-Wear artikel, laat ons dit weten en wij zetten het online voor u.

M-Wear werkkleding voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, bescherming en comfort. De werkkleding is ontworpen en ontwikkeld om prettig en veilig te kunnen werken in alle mogelijke werk- en weeromstandigheden. Alle werkkleding voldoet uiteraard aan de strenge kwaliteitseisen van M-Wear.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.