Vouwhanddoeken: advies

Kimberly Clark heeft in haar Scott vouwhanddoeken assortiment een uitgebreide range vouwhanddoeken met de Scott Xtra, De Scott Performance, de Scott Plus en de Scott Natura vouwhanddoek.

De Scott Plus en de Scott Natura vouwhanddoeken zijn een C-gevouwen vouwhanddoek van prima kwaliteit. Leverbaar in een kleine en een medium afmeting met een breedte van 25 cm, alleen de lengte van de vouwhanddoek is langer in de medium variant als in de kleine variant. De Scott Plus vouwhanddoek is er alleen in 1-laags, terwijl de Scott Natura in 2-laags verkrijgbaar is.

De Scott Performance en de Scott Xtra vouwhanddoek zijn intergevouwen handdoeken met een breedte van rond de 20 cm en een lengte van 31,5 cm. Bij deze 2 soorten Scott vouwhanddoeken is er keuze m.b.t. de kleur van het gevouwen handdoekje; wit of blauw.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.