Badhanddoeken en wasdoeken: advies

Tork disposable wasdoeken zijn van de hoogste kwaliteit en zijn een perfect alternatief voor een textiele handdoek. Disposable handdoeken en wasdoeken zijn zeer divers inzetbaar; voor afdrogen of voor verwijderen van vet, verf of make-up. Dit typen doeken worden veelal gebruikt in de horeca, welness branche maar ook in een industriële werkomgeving. Ze zijn sterk genoeg om bijvoorbeeld als badhanddoek te gebruiken. Dit type doek kan ook prima als vaatdoek fungeren!

De Tork Premium gevouwen nonwoven handdoeken zijn van de hoogste kwaliteit. Het is een dikke reinigingsdoek en voelt aan als textiel. Andere voordelen van disposable nonwoven handdoeken zijn het goed kunnen absorberen van vocht.

Disposable nonwoven doeken hoeven niet in een dispenser geplaatst te worden, waarvoor deze ideaal is voor ruimtes waar geen dispenser is geplaatst. Hieronder beschikt u direct over het aanbod aan Tork disposable/nonwoven handdoeken

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.