Handdoekrollen: advies

Een handdoekrol van Tork zijn geschikt voor centerfeed dispensers, handdoeksysteem dispensers en doorlopende handdoek dispensers. De papierrollen van Tork zijn prima te gebruiken als alternatief voor een textiele handdoek en vele malen hygiënischer.

Voor meer informatie over handdoekrollen in het algemeen kunt u de pagina over handdoekrollen bekijken. Hieronder in het kort de belangrijkste opties waar u uit kunt kiezen bij kopen van Tork handdoekrollen:
- Tork centerfeed handdoekrol: dit zijn papierrollen waarbij het papier vanuit de kern van de rol getrokken dient te worden. Er is onderscheid in de maat; de Tork Mini centerfeedrol heeft een maximale diameter van 13 centimeter terwijl de Tork Midi centerfeedrollen een diameter van 20 centimeter hebben. Respectievelijk het Tork M1-systeem en het Tork M2-systeem.
- Tork Matic Systeem handdoekrollen: Dit zijn handdoekrollen die om een kern (huls) zijn gewikkeld en geschikt zijn voor gebruik in de Torkmatic handdoekroldispensers. De aanwezigheid van geperforeerde snijranden voorkomt dat gebruikers hele meters papier van de rol trekken.
. Herkenbaar als het Tork H1 Systeem

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.