Industriepapier: advies

Als u zoekt naar poetsdoekrollen van het merk Tork, dan bent u op de juiste pagina. Poetspapier van het merk Tork is van de hoogste kwaliteit en zijn toegespitst op de volgende eigenschappen: verwijderen van olie en vetten, absorberend vermogen, oplosmiddel bestendig, pluisarm, polijsten, zacht voor kwetsbare oppervlaktes, goedgekeurd voor gebruik bij voedsel.

Op het overzicht van deze pagina zijn zowel poetsdoekrollen als combirollen te vinden. Een Tork combi rol is uitermate geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden, zoals verwijdering van vloeistoffen en vetten. Poetsdoekrollen zijn ook geschikt voor schoonmaak van gereedschappen en machines. Uiteraard kunt u er ook uw handen mee afdrogen.

Ze zijn gemaakt uit zowel papier als non woven materiaal. Tork poetsdoekrollen rollen uit naar de buitenzijde. Tork centerfeed poetsrollen wikkelen juist vanuit de kern af. Ook als u op zoek bent naar dispensers voor poetsdoekrollen, bent u bij schoononline aan het juiste adres!

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.