Handzeep: advies

De Sanitex MVP zeepdispenser en zeep-navullingen zijn een uiterst hygiënische oplossing voor het wassen van de handen. Dankzij de toevoeging van Biomaster® (zilver ionen technologie) in de plastic behuizing van de Sanitex MVP zeepdispenser wordt de groei van bacteriën verminderd tot 99,99%. Dit is met succes op meer dan 50 virussen getest zoals op: E-coli, salmonella, listeria en MRSA.

De Sanitex MVP zeepdispenser is een gesloten systeem voor zeepuitgifte. Dit systeem met verzegelde en optimaal hygiënische navullingen verminderd het risico op besmetting en bacteriële groei.

De Sanitex MVP zeepdispenser kan nagevuld worden met een 3-tal Sanitex 1000 ml vullingen; luxe schuimzeep, antibacteriële schuimzeep en antibacteriële handgel.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.