Borstels en vegers: advies

Het assortiment borstels, bezems, trekkers en vegers van Vikan is enorm uitgebreid. Voor iedere toepassing heeft Vikan wel een speciaal product. Door gebruik te maken van onze filterknoppen, kunt u eenvoudig zoeken op het soort Vikan borstel, trekker, veger of schrobber naar uw wens.

Advies bij keuze voor een Vikan veger of Vikan bezem:
- Gebruik een zachte Vikan bezem voor het opvegen van fijn vuil. Tevens is een zachte Vikan bezem prettig als de ondergrond glad of gecoat is.
- Gebruik een medium Vikan bezem voor het opvegen van medium groot vuil. Tevens is een medium/harde Vikan bezem prettig bij een grove ondergrond.
- Gebruik een harde Vikan bezem voor het opvegen van groot vuil of nat, plakkerig vuil. Met een harde Vikan bezem kunt u namelijk ook schrobben.
- bij het vegen van grootte grond oppervlaktes werkt een harde Vikan veger het prettigst, ook al is het een gladde/gecoate ondergrond.
- Gebruik bij open ruimtes een brede Vikan veger, omdat u met 1 veegbeweging een groot stuk oppervlak veegt.
- Gebruik bij vegen van smalle oppervlaktes of tussen en rondom voorwerpen een smalle Vikan veger.

De Vikan vegers, bezems en borstels kunnen op elke Vikan steel gemonteerd worden. Bekijk onze pagina Vikan stelen indien u een steel voor uw Vikan borstel nodig heeft.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.