Alles voor: Instellingen & scholen

Bij zowel scholen als kinderdagverblijven en peuterspeelzalen is het belangrijk dat er ruim voldoende vouwhanddoeken en toiletpapier aanwezig is. In het geval van basisscholen leert de ervaring bijvoorbeeld dat kinderen bij hun toiletbezoek niet zuinig omgaan met het gebruik van vouwhanddoekjes en toiletpapier. Om deze reden is een goed, maar toch prijsbewust product van groot belang. Schoononline biedt hiertoe meer dan genoeg mogelijkheden in alle prijsklassen.

Daarnaast speelt uiteraard ook hygiëne een grote rol bij instellingen waar veel kinderen (volwassenen) bij elkaar in één ruimte verblijven. Schoononline springt ook hierop in. Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van hygiëne producten die het eenvoudig maken de ruimtes van uw instelling of school hygiënisch schoon en fris te houden. Denk hierbij aan:

  • luchtverfrissers
  • alcoholgel
  • zepen en dispensers

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.