Alles voor: Sport & recreatie

In ruimtes waar gesport wordt, is het vaak lastig om deze vrij te houden van zweet en transpiratiegeur. Terwijl u voor uw volgende klanten ook een frisse indruk wilt geven van de ruimte en de apparatuur. Ook verkleedruimtes kampen vaak met een onfris imago.

Gelukkig zijn er tal van simpele en doeltreffende oplossingen die ook goed betaalbaar zijn. Presenteer uw klanten een papierrol met een desinfectant of vochtige desinfectie doekjes om apparatuur voor gebruik bacterievrij en fris te maken.

Met een krachtige automatische luchtverfrisser of een luchtbehandelingsunit, rekent u af met transpiratiegeur. De prozone luchtbehandelingsunit breekt transpiratiegeur en iedere andere geur daadwerkelijk af i.p.v. te maskeren. uw lesruimte kan dan voor iedere les echt verfrist worden.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.