Hygeniq

Hygeniq biedt een breed assortiment schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor milieu of voor de gebruiker. De uitgebreide lijn ecologische reinigingsmiddelen is ontwikkeld met elk een specifiek schoonmaakdoel. Glas, ovens, roestvrij staal, de auto of de hele keuken: HYGENIQ schoonmaakproducten zijn vriendelijk voor alles, behalve voor vuil. Alle Hygeniq producten zijn ‘non-classified’. Dat wil zeggen dat ze geen gevarentekens dragen, ze geen schadelijke dampen bevatten en er dus geen handschoenen of andere beschermende maatregelen nodig zijn tijdens het gebruik.

De duurzame Hygeniq schoonmaakartikelen worden actief gebruikt in de professionele markt binnen ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven en horeca. Bedrijven die milieu als speerpunt hebben, stappen over naar Hygeniq reinigingsmiddelen omdat ze 100% groen en 100% veilig zijn.

Met haar circulaire reinigings producten streeft HYGENIQ ernaar een toekomst te creëren waarin iedereen bijdraagt aan een schonere wereld. Een wereld die wij met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Door de manier waarop wij schoonmaken te veranderen, veranderen wij de toekomst van onze planeet.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.