Vikan

Koop het hele Vikan® assortiment snel en eenvoudig bij Schoononline.nl Vikan® verenigt effectiviteit, ergonomie, design en veiligheid in al haar schoonmaakgereedschap. Alle Vikan® schoonmaakproducten zijn ontwikkeld om het schoonmaken meetbaar en visueel inzichtelijk te maken. Het voorkomen van kruisbesmetting door het verplaatsen van bacterieën van de ene naar de andere ruimte is hierbij een zeer belangrijk aspect.

Omdat schoonmaken een fysiek zware taak is, wordt veel tijd besteed aan het ergonomisch design van elk Vikan® schoonmaakgereedschap. Hierdoor verkleint de kans op vervelende blessures bij het schoonmaakpersoneel. Met Vikan® schoonmaakspullen bent u verzekerd van kwaliteit, lange levensduur en laagste totaalkosten van uw schoonmaakgereedschappen.

De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA). Vikan® is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de milieunorm ISO 14001. Vikan® biedt een ruim assortiment bezems, luiwagens, vegers, schrobbers, vloertrekkers en handtrekkers voor het schoonmaken van ieder soort vloer of wand. Alle producten van Vikan® zijn beschikbaar in diverse kleuren voor kleurgecodeerd schoonmaken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.nl
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.